top of page

Allt Ska Bort - Konst, Performance och Loppis

Organiseringsskrupler och grubblerier

Hur organiserar man ett liv? 

Saker, massa saker, oj så mycket saker!


Åren går, Pontus står, tänker och skänker en sista bit kärlek till en gammal vas, ett protokoll för rörelse eller bara massa skräp? Är koreografin ett alltid utanför? När objektens inte allt för o-objektiva vilja och ovilja inställer sig, i led, i ledan, redan för sent och för alltid en konstnärlig praktik som måste ställa sig till svars, till rätta, till ordningen och organiserings skrupler och grubblerier - Allt Ska Bort


Välkommen till Hallen i Farsta med en lördag fylld av dans, konst, loppis och performance. Det kommer finnas kaffe, Pontus kommer dansa om vart annat, behöver du ett bollhav? Kanske lite ny-gamla kläder? Ett tjugotal vita porslinssvanar? Kanske lite konst? Allt har en historia och kanske tom ett pris, allt ska bort?


Pontus Pettersson är en konstnär, koreograf, dansare och curator baserad i Stockholm. Hans arbete hamnar ofta i skärningspunkten mellan samtida dans, det utvidgade fältet för koreografi och visuell konst. Verken går från installationer, poesi och fontäner till objekt, festivaler, kattpraktik och dans. 


Mer detaljerat schema för dagen kommer postas senare


Öppetider:


Lördag 13:e 

14-18 


VälkomnaComments


bottom of page