top of page

About HALLEN I FARSTA

Hallen är en 650 m² stor hall i Stockholms södra stadsdel Farsta, som dans och koreografiorganisationen, ccap, 2019 förvandlade till ett offentligt utrymme för social intra-aktion genom konst.
Hallen har sedan dess upprätthållit längre och återkommande spelperioder för såväl ccap som andra lokala, nationella och internationella konstnärliga samarbetsparter och gäster. I Hallen pågår även residens, repetitioner och arbetsprocesser. Vidare presenteras gästspel och andra evenemang såsom festivaler, konserter, kurser, seminarier och symposier. Hallen samarbetar med konstnärsdrivna organisationer och individuellt verksamma konstnärer som alla välkomnas att förgrena sina verksamheter till Hallen.

Hallens syfte är att verkställa vår tids koreografi i termer av hållbarhet och omedelbar tillgänglighet. Genom kontinuerlig nedbrytning och omedelbar återvinning. Hallen förespråkar och tillgängliggör konstupplevelser i obeprövade format för en mångfaldig publik. Samtliga evenemang är kostnadsfria.

Hallen är tillgänglig med rullstol. Det finns en hiss och en större toalett, för tillfället dock utan armstöd. Tyvärr finns ingen hörslinga installerad eller hjälpmedel för synvariationer.

Är du intresserad av att hyra Hallen, kontakta annaidagrip@gmail.com

image of the big hall in hallen i farsta
bottom of page